Naročnik in izvajalec

Z-G Jerinc d.o.o.


Smo Zidarsko in gradbeno podjetje Jerinc d.o.o., ki na slovenskem tržišču poslujemo z marljivostjo, odgovornostjo in strokovno usposobljenostjo. Nahajamo se v Vodicah pri Ljubljani in smo manjše, toda učinkovito in kvalitetno gradbeno podjetje, ki posluje že od leta 1967. Z gradnjami hiš se je začel ukvarjati oče, Franc Jerinc, in podjetje uspešno vodil 36 let, sedaj pa ga že šest let vodim sin Janez. Zaposleni smo štirje in smo ob dobri mehanizaciji dovolj velik tim. Za dobro oko in z dobro voljo pa na pomoč še vedno priskoči oče, čigar izkušnje so neprecenljive.
Povezuje nas zaupanje in medsebojno spoštovanje, kar je pri timskem delu zelo pomembno. Trudimo se prilagoditi veliki konkurenci na trgu, zato se ponašamo z izkušnjami ne glede na zahtevnost dela oziroma objekta. Na prvo mesto postavljamo zaupanje in želje naročnikov in uresničitev njihovih želja, kvaliteta in rok izvedbe.

S ponosom pokažemo na vsak naš izdelek oziroma objekt, zato smo vam pripravili tudi nekaj slik naših gradenj. Gradimo z vsemi materiali, ki so na tržišču, seveda pa v materiale, ki smo jih preizkusili najbolj zaupamo in vam pri tem tudi svetujemo.

Obseg delovanja: gorenjska in ljubljanska regija z okolico.

© 2009 Zidarstvo - gradbeništvo Jerinc d.o.o.